Verwarmingsmonteur Eindhoven op korte termijn nodig?

CV Installatie Techniek – service is 7 dagen per week beschikbaar

CIT – service is een full-service onderhoud & installatiebedrijf in Eindhoven. Ons innovatieve installatiebedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in centrale verwarming en in het bijzonder CV ketels. U kunt elke verwarmingsmonteur Eindhoven van CIT – service inschakelen voor aankoop, advies, onderhoud en reparatie.

Waarom kiezen voor CV Installatie Techniek – service?

De afkorting CIT staat voor CV Installatie Techniek. Ons installatiebedrijf bestaat uit een team vakbekwame CV monteurs dat u als particulier of bedrijf in kunt schakelen. Elke verwarmingsmonteur Eindhoven is allround en kan u van dienst zijn op het gebied van periodiek onderhoud en reparatie. Daarnaast kan elke verwarmingsmonteur Eindhoven u professioneel en merkonafhankelijk advies geven welke CV ketel het meest geschikt is voor het verwarmen van uw woning. Hij doet dit op basis van de te verwarmen hoeveelheid m3 woonruimte en uw persoonlijke woonwensen. U ontvangt bij ons een niet gekleurd advies, omdat wij merkonafhankelijk dealer zijn van alle A-merken CV ketels. Dit voorkomt tunnelvisie!

24 uur storingsdienst CIT – service Eindhoven

De verwarmingsmonteur Eindhoven van CIT – service kunt u 7 dagen per week inschakelen, wanneer zich een calamiteit voordoet. U moet dan denken aan zaken als een CV ketel die niet aan wil slaan of een radiator die lekt. In dergelijke situaties wordt u door ons met spoed geholpen, want wij willen graag dat u er warmpjes bij zit. Wanneer u ons belt wordt u rechtstreeks doorverbonden met de CV monteur die de storing bij u komt oplossen. Noteer voordat u ons gaat bellen het merk en type CV ketel en de storingscode die de CV ketel aangeeft. Op basis van deze informatie kan onze verwarmingsmonteur Eindhoven u soms op afstand helpen, want een van de meest voorkomende oorzaken is een tekort aan water dat u vaak zelf eenvoudig kunt oplossen.

Voor een verwarmingsmonteur Eindhoven belt u 040 – 400 2876