Storing Eindhoven? Onze CV monteurs laten u niet in de kou staan

Storingsdienst CIT – Service Eindhoven kunt u 7 dagen per week inschakelen

Niets is zo vervelend als een CV ketel die niet aan wil slaan of een storing geeft. Zeker wanneer het buiten koud is. Het team ervaren en vakbekwame CV monteurs van CIT – service staat 7 dagen per week voor u klaar wanneer u een storing Eindhoven heeft. U kunt als particulier of bedrijf ons, ongeacht welk tijdstip, bellen voor het verhelpen van een storing. Voordat u contact met ons opneemt is het belangrijk dat u het volgende noteert:

  • Merk en type CV ketel
  • Storingscode die de CV ketel aangeeft

Elke CV monteur Eindhoven van CIT – service heeft een grote voorraad materialen en onderdelen bij zich. Om echter te voorkomen dat uit een storingscode blijkt dat een bepaald onderdeel kapot is, kan hij dit direct meenemen en dat bespaart kostbare tijd.

Meer dan eens komt het voor, dat een storingscode door de bewoner zelf eenvoudig op afstand is op te lossen. Door het geven van aanwijzingen kan een storing Eindhoven snel worden verholpen. Veel voorkomende storingen worden veroorzaakt door een tekort aan water in de installatie, een eenmalig conflict in de CV ketel en een lege batterij thermostaat. Wanneer op deze wijze het probleem is op te lossen bespaart u een hoop kosten uit.

Een storing Eindhoven wordt in principe dezelfde dag nog opgelost

Service en snelheid van handelen staan bij CIT – Service Eindhoven centraal. Zeker wanneer het buiten vriest is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Het koelt in huis snel af. Aan een storing Eindhoven zal elke CV monteur van CIT – Service Eindhoven de hoogste prioriteit geven. Klanten die bij CIT – Service Eindhoven een onderhoudscontract hebben gaan voor. De reden is, dat CV ketels die jaarlijks door ons onderhouden worden bijna geen storingen geven, omdat ze goed worden nagekeken en schoongemaakt. Wij gaan er vanuit dat u hier begrip voor heeft.

Storing Eindhoven? Bel direct: 040 – 400 2876

U wordt snel geholpen