Onderhoud CV ketel Eindhoven door gecertificeerd cv monteur

U bespaart tot wel € 300 per jaar uit op uw stookkosten

Er zijn nog steeds gezinnen die kosten denken uit te sparen door geen onderhoud CV ketel Eindhoven uit te laten voeren. Dit is helaas een grote misvatting, want u spaart namelijk geen kosten uit. Sterker nog. U bent duurder uit! Wij lichten dit graag toe.

Gemiddelde kosten onderhoud CV ketel Eindhoven

De kosten voor onderhoud CV ketel Eindhoven liggen, afhankelijk van de samenstelling van het onderhoudscontract op jaarbasis tussen de € 120, – en € 150, – Voor dit bedrag wordt uw CV ketel nagekeken, schoongemaakt en afgesteld volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Na de onderhoudsbeurt brandt uw CV ketel weer als nieuw en is het rendement optimaal. Hierdoor ligt uw gasverbruik op jaarbasis tussen de € 250 en € 300 lager dan wanneer uw CV ketel niet is schoongemaakt. Een eenvoudige rekensom leert dat u tenminste € 150, – voordeliger uit bent.

Periodiek onderhoud CV ketel Eindhoven zorgt er voor dat uw CV ketel aanmerkelijk langer meegaat. Beginnende problemen worden in een begin stadium gesignaleerd en opgelost. Bovendien is de kans op een CV ketel storing nihil te noemen, wanneer u jaarlijks uw CV ketel laat onderhouden. Mocht er onverhoopt zich toch een calamiteit voordoen, dan krijgt u als klant voorrang en hoeft u geen voorrijdkosten te betalen.

CIT – Service Eindhoven niet alleen voor onderhoud CV ketel Eindhoven

CIT – service Eindhoven is tevens merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels. Wij hebben hier bewust voor gekozen, omdat elke CV ketel specifieke sterke punten heeft en een klant volledige keuzevrijheid moet hebben. De prijstelling van onze A-merk CV ketels is aantrekkelijk. Andere voordelen zijn dat onze monteurs de CV ketel zelf plaatsen en indien gewenst jaarlijks het onderhoud CV ketel Eindhoven voor hun rekening nemen.

Voor het maken van een afspraak voor periodiek onderhoud CV ketel Eindhoven vult u bij voorkeur ons contactformulier in en geef aan welk merk / type CV ketel u heeft en wat het bouwjaar is. Bellen mag natuurlijk ook via telefoon: 040 – 400 2876.