Loodgieter Waalwijk nodig? CIT – Service Tilburg helpt u vandaag*

Bij CIT – Service Tilburg wordt u 7 dagen per week geholpen

Bent u op zoek naar een allround loodgieter Waalwijk? Schakel dan CIT – service in, want ons team vakbekwame en allround loodgieters staat 7 dagen per week voor u klaar. *Wanneer u tijdens werkdagen vroeg in de ochtend belt wordt u bij ons dezelfde dag nog geholpen. Dat geldt niet alleen voor calamiteiten, maar ook voor reguliere loodgieters werkzaamheden als:

  • Aanleggen en verleggen van een afvoer
  • Aansluiten droger, vaatwasser en wasmachine
  • Aansluiten van riolering
  • Aanleggen en verleggen van een waterleiding
  • Aansluiten van keukenapparatuur
  • Monteren en vervangen van sanitair
  • Monteren van een toilet
  • Vervangen van kranen enz.

Opgelet: Bij een calamiteit als een gesprongen waterleiding of CV ketel storing, onderbreekt onze loodgieter Waalwijk zijn werkzaamheden bij u om deze klant direct te helpen. Wanneer de problemen zijn opgelost komt hij vanzelfsprekend weer bij u terug om het werk netjes en duurzaam af te ronden.

U krijgt rechtstreeks contact met onze loodgieter Waalwijk

In tegenstelling tot de meeste loodgieter bedrijven krijgt u bij CIT – service rechtstreeks contact met de loodgieter Waalwijk die u komt helpen. Wij werken niet met een callcenter, maar gebruiken een geavanceerd systeem dat u doorverbindt met de eerst beschikbare loodgieter Waalwijk. Op basis van uw hulpvraag kan onze loodgieter in overleg met u direct een concrete afspraak inplannen. Deze service wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren, want zo weet u direct waar u aan toe bent.

Loodgietersbedrijf CIT – Service Tilburg is ook in het weekend bereikbaar

Zoals al aangegeven kunt u de dienstdoende loodgieter Waalwijk bij calamiteiten ook in het weekend 24/7 inschakelen. Denk hierbij aan een gesprongen leiding, een CV ketel storing, lekkages en een verstopte afvoer of toilet.

Neem voor een loodgieter Waalwijk contact op met tel. 013 – 203 2465

* Wanneer u voor 10.00 uur contact met ons opneemt, anders wordt u binnen 24 uur geholpen