Loodgieter Veldhoven voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Bij loodgietersbedrijf CIT – Service Eindhoven wordt u vandaag nog geholpen*

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren loodgieter Veldhoven, dan zult u merken dat dit haast niet lukt. De schaarste aan vakbekwaam technisch personeel ligt hier ten grondslag aan. Loodgietersbedrijf CIT – Service Eindhoven kent dit probleem gelukkig nog niet. Wij werken met een team zelfstandige allround loodgieters. Door gebruik te maken van de hedendaagse technologie bepaalt elke loodgieter Veldhoven bij CIT – Service Eindhoven zijn planning. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven werken wij niet met een callcenter. Wanneer u ons opbelt krijgt u de eerst beschikbare loodgieter aan de lijn. Hij zal u kort vragen voor welke reparatie / activiteit u hem nodig heeft. Wanneer dat helder is zal hij direct een afspraak met u maken. Het grote voordeel van deze werkwijze is, dat u als klant weet wanneer de loodgieter bij u langs komt en de loodgieter kan zelf een realistisch planning maken. Geen stress en/of afspraken die niet haalbaar zijn.

Loodgieter Veldhoven voor installatie onderhoud en reparatie

Bij loodgietersbedrijf CIT-service werken wij uitsluitend met ervaren allround loodgieters. Onze werkwijze is hier volledig op afgestemd. Elke loodgieter Veldhoven die voor ons werkt heeft vele jaren werkervaring en een grote verscheidenheid aan werkzaamheden verricht op het gebied van CV ketels en installaties, gas- en waterleidingen en het onderhoud aan afvoeren en rioleringen. Dus wanneer u bezig bent met een verbouwing en één of meerdere leidingen moeten worden verlegd is dat geen enkele probleem. Wanneer u voor een verbouwing een loodgieter nodig heeft voor een groot aantal loodgieterswerkzaamheden, dan adviseren wij u om dit ruim van te voren te bespreken met onze loodgieter. Wij kunnen hier dan rekening mee houden qua personele bezetting. Belangrijk: Wanneer onze hulp voor een calamiteit als een gesprongen waterleiding of gaslek wordt ingeroepen onderbreken ons werk. Nadat de calamiteit is opgelost vervolgen wij onze loodgieterswerkzaamheden.

Loodgieter Veldhoven Tilburg van CIT – Service Eindhoven is 24/7 beschikbaar

Loodgietersbedrijf CIT – service is ook in het weekend bereikbaar. Er is in de weekenden altijd één loodgieter Veldhoven beschikbaar. U kunt hem 24/7 bellen wanneer u een calamiteit heeft als een gesprongen leiding of een CV ketel die niet aan wil slaan. Dus aarzel niet wanneer een dergelijk probleem zich voordoet.

Voor een loodgieter Veldhoven belt u: telefoon 040 – 400 2876

* Wanneer u voor 10.00 uur contact met ons opneemt, anders wordt u binnen 24 uur geholpen