Loodgieter Tilburg helpt u vandaag nog*

Onze loodgieters kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week inhuren

Neem direct contact op met onze loodgieter Tilburg wanneer u een probleem heeft met uw CV installatie, riolering, sanitair, waterafvoer of waterleiding. Maar niet alleen voor reparaties staan onze allround loodgieters voor u klaar. U kunt een loodgieter Tilburg ook inschakelen voor verbeteringen zoals een kraan vervangen en leidingen verleggen of voor periodiek onderhoud van uw CV ketel. Dankzij onze jarenlange ervaringen en efficiënte werkwijze kunnen wij er voor zorgen dat u snel en duurzaam geholpen wordt.

CIT – Service Tilburg is een betaalbare en professionele loodgieter

Het team van CIT – service bestaat uit vakbekwame allround loodgieters, die kunnen bogen op vele jaren werkervaring. Zo heeft elke loodgieter Tilburg de afgelopen jaren een grote variëteit aan loodgietersklussen opgelost. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die de moderne technologie ons vandaag de dag biedt, kunnen wij zeer efficiënt werken. Zo hebben wij geen callcenter nodig om telefoongesprekken aan te nemen en krijgt u als klant direct telefonisch contact met de loodgieter Tilburg die u het snelst kan helpen. Hierdoor zijn wij in staat om u niet alleen snel te helpen, maar kunnen wij u ook een scherp marktconform tarief aanbieden. Dat is wat wij noemen een win-win situatie.

Loodgieter Tilburg van CIT – Service Tilburg is bij calamiteiten 24/7 beschikbaar

Loodgietersbedrijf CIT – Service Tilburg is ook in het weekend bereikbaar. Er is in de weekenden altijd één loodgieter Tilburg beschikbaar die dan weekenddienst. U kunt hem 24/7 bellen wanneer u een calamiteit heeft als een gesprongen leiding of een CV ketel die niet aan wil slaan. Dus aarzel niet wanneer een dergelijk probleem zich voordoet.

Op zoek naar een loodgieter Tilburg. Bel telefoon: 013 – 203 2465

* Wanneer u voor 10.00  uur contact met ons opneemt, anders wordt u binnen 24 uur geholpen