Loodgieter Son en Breugel nodig?

Installatiebedrijf CIT- Service Eindhoven nu ook in Son en Breugel

CIT – Service Eindhoven breidt haar activiteiten verder uit. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een installateur, CV monteur of loodgieter Son en Breugel kunnen voortaan ook de hulp inroepen van CIT – Service Eindhoven. Voor alle inwoners en bedrijven in Son en Breugel betekent dit, dat men ook kan profiteren van de service, snelheid en scherpe marktconforme tarieven van ons innovatieve installatiebedrijf. In tegenstelling tot de meeste collega bedrijven waar, uitgezonderd calamiteiten, behoorlijke wachttijden gelden.

Voor welke loodgieterswerkzaamheden kunt u ons inschakelen?

De werkzaamheden die een loodgieter Son en Breugel van CIT – service voor u kan doen zijn zeer divers te noemen. Globaal samengevat komen zij neer op het installeren, monteren en repareren van rioleringen, sanitair, CV installaties en waterleidingen in de ruimste zin van het woord. Denk hier bij aan lekkages, omleggen leidingen, onderhoud en reparaties CV ketels, verstoppingen, vernieuwen kranen enz. Twijfelt u of een activiteit wel of niet door een van onze vakbekwame mensen gedaan kan worden? Neem dan contact op met een van onze loodgieters en u hoort direct of wij u wel of niet kunnen helpen.

Waarom kiezen voor een loodgieter Son en Breugel van CIT – Service Eindhoven?

Wat maakt CIT – Service Eindhoven voor bedrijven en particulieren zo aantrekkelijk? Zoals al vermeld onderscheiden wij ons op het gebied van service, snelheid en scherpe marktconforme tarieven. Wanneer u ons vroeg in de ochtend belt komt de loodgieter Son en Breugel dezelfde dag nog bij u langs. Wanneer u ons belt wordt u via een geavanceerd telefoon rechtstreeks doorverbonden met de loodgieter die u komt helpen. Wanneer hij bij u langs moet komen spreekt hij in overleg met u een tijdstip af. Bij CV storingen kan hij u soms op afstand helpen. Tenslotte de tarieven. Elke loodgieter werkt in een afgebakend gebied. Er gaan weinig improductieve reisuren verloren die doorberekend moet worden in het uurloon.

Bel voor informatie / afspraak loodgieter Son en Breugel 040 – 400 2876