Lekkages in Eindhoven en Tilburg duurzaam verhelpen

De loodgieters van CIT – service staan 24/7 voor u klaar

De directe- en indirecte gevolgen van lekkages kunnen groot zijn, wanneer u niet snel de lekkages laat oplossen door een loodgieter. Houdt er rekening mee, dat de indirecte gevolgen van lekkages pas zichtbaar worden wanneer alles begint op te drogen. Denk aan laminaat wat omhoog komt, deuren die kromtrekken en kalklagen die los komen van een muur. Maak daarom als bedrijf of particulier altijd foto’s van de lekkage, de plafonds en vloeren. U kunt dan aantonen dat er voor de lekkage niets aan de hand was. Belangrijk: schakel altijd een loodgieter in om de lekkage te verhelpen. Meestal maakt ook hij foto’s van de lekkage. Al deze stappen zorgen er voor, dat de lekkage professioneel en duurzaam wordt verholpen en u geen ellenlange discussies krijgt met uw verzekering.

Hoe te handelen bij lekkages regio Eindhoven of regio Tilburg?

We maken onderscheid in lekkages waarvoor onmiddellijk actie is vereist en lekkages die de eerst volgende werkdag kunnen worden gerepareerd. Neem bij een (forse) lekkage, die meestal van buitenaf komt, direct telefonisch contact op met CIT – service. Dat kan 24/7. U wordt dan automatisch doorverbonden met onze loodgieter. Wanneer op basis van uw omschrijving actie vereist is, komt hij zo snel mogelijk naar u toe. Het is mogelijk dat door de loodgieter van CIT – service slechts een noodoplossing kan worden aangeboden. Onder de categorie minder urgente lekkages vallen een gesprongen leiding, een afvoer die is gaan lekken, problemen met uw badkamer of een lekke radiator. Draai in het geval van een gesprongen leiding de hoofdkraan van de waterleiding dicht en in geval van een lekke radiator draait u deze dicht. Wanneer u de volgende dag zo vroeg mogelijk contact met ons opneemt wordt u dezelfde dag geholpen.

Bel voor lekkages verhelpen in de regio Eindhoven telefoon: 040 – 400 2876
Voor lekkages verhelpen in de regio Tilburg belt u telefoon: 013 – 203 2465

Onze gegevens

 • CIT – Service Eindhoven
  Hugo van Der Goeslaan 2
  5613 LG Eindhoven

 • Eindhoven: 040 – 400 28 76

 • CIT – Service Tilburg
  Oude Rielseweg 11
  5032 SH Tilburg

 • Tilburg: 013 – 203 24 65

 • KvK nummer: 61169412

 • 24/7 bereikbaar
  Weekend spoedservice

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten, een spoedklus of wilt u een maatwerk offerte ontvangen? We staan u graag te woord op 040 – 400 28 76 (Eindhoven) of 013 – 203 24 65 (Tilburg).  Liever mailen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier contact opnemen.