Installatietechniek Eindhoven van CIT – Service Eindhoven

Wij hebben voor elke installatieklus de juiste man in huis

CIT – Service Eindhoven is een bedrijf dat u als bedrijf of particulier kunt schakelen voor werkzaamheden op het gebied van installatietechniek Eindhoven. Wanneer u een hulpvraag heeft op het gebied centrale verwarming, daktechniek & onderhoud, loodgieterswerkzaamheden en sanitair kunnen onze monteurs u van dienst zijn. Samengevat: voorzieningen, producten en apparatuur die uw wooncomfort en woongemak vergroten.

CIT – Service Eindhoven combineert innovatie met vakmanschap

Op het gebied van installatietechniek Eindhoven beschikt CIT–service over een team ervaren allround monteurs. Elke monteur installatietechniek Eindhoven beschikt over het benodigde vakmanschap en heeft de afgelopen jaren een diversiteit aan installatiewerkzaamheden verricht. Daarnaast volgt elke monteur periodiek opleidingen om nieuwe ontwikkelingen en innovaties van fabrikanten toe te kunnen passen.

CIT- Service Eindhoven sterk in installatie, onderhoud en reparatie CV installaties

Van oudsher is CIT-service gespecialiseerd in centrale verwarming. Denk hierbij aan advies, installatie, onderhoud en reparatie van CV ketels. Dit verklaart waarom veel van onze klanten een periodiek onderhoud en servicecontract bij ons hebben. Zij weten in de positieve zin van het woord wat ze aan onze installatietechniek Eindhoven hebben. Onze monteurs zijn 7 dagen per week beschikbaar wanneer zich een calamiteit voordoet. Bovendien weet onze vaste klantenkring wanneer u voor 9.00 uur belt dat u dezelfde dag geholpen wordt.

Verbreding werkzaamheden Installatietechniek Eindhoven

Enkele jaren geleden kwamen er steeds meer aanvragen van klanten binnen, die bij ons een onderhoudscontract hebben voor loodgieterswerkzaamheden, daktechniek & onderhoud en sanitair. Samen met onze monteurs hebben we toen besloten om ons ook te gaan specialiseren in loodgieterswerkzaamheden, daktechniek & onderhoud en sanitair. Dit sloeg dermate sterk aan, dat wij ons team hebben moeten uitbreiden met ervaren allround collega’s die in eerste instantie een loodgieters– en dakdekkersachtergrond hebben.

Monteur installatietechniek Eindhoven nodig? Bel: 040 – 400 2876