Installatiebedrijf Veldhoven beschikt over team allround monteurs

U kunt CIT – Service Eindhoven inschakelen voor breed pakket diensten

CIT – Service Eindhoven is een innovatief installatiebedrijf Veldhoven dat bedrijven en particulieren in kunnen schakelen voor een breed pakket aan diensten. U moet hierbij denken aan diensten als installatie, onderhoud & reparatie van CV installaties, vernieuwen sanitair, verhelpen lekkages, oplossen van verstoppingen enz. De kracht van CIT– Service Eindhoven is, dat ons installatiebedrijf Veldhoven beschikt over een team ervaren allround installateurs. Elke monteur van ons installatiebedrijf Veldhoven heeft namelijk een groot aantal jaren ervaring op het gebied van installatietechniek.

Werkwijze van ons installatiebedrijf Veldhoven

In tegenstelling tot de meeste andere installatiebedrijven in de regio Eindhoven wordt u bij CIT – Service Eindhoven dezelfde dag nog geholpen wanneer u ons inschakelt. Dat geldt voor zowel spoedklussen als klussen zonder urgentie, mits deze niet een te groot gedeelte van de dag in beslag nemen. Voor omvangrijke klussen die enkele dagen in beslag nemen graag van tevoren overleg in verband met bezetting binnen het team. Elke monteur van ons installatiebedrijf Veldhoven werkt in een afgebakend gebied. Hierdoor zijn wij in staat om u bij calamiteiten snel te helpen.

Calamiteiten krijgen ook bij CIT – Service Eindhoven voorrang

Zoals bovenstaand aangegeven wordt u dezelfde dag door een van ons monteurs geholpen wanneer u vroeg in de ochtend belt. Bij CIT – service geldt dit voor zowel spoedklussen als minder urgente klussen. Doet zich echter een calamiteit voor, zoals een gesprongen waterleiding of een CV ketel die niet aan wil slaan terwijl het buiten vriest, dan wordt deze met de hoogste prioriteit behandeld. Het uitgangspunt van ons innovatieve installatiebedrijf Veldhoven is, dat iedereen dezelfde dag wordt geholpen. In meer dan 95% van de hulpvragen slagen wij hier in. En daar zijn wij trots op.

Bespaar tot wel 300 euro op uw stookkosten!

CIT–Service Eindhoven is van oudsher een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in centrale verwarming. De letters staan dan ook voor CV Installatie Techniek. Op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van CV ketels is onze deskundigheid groot. Wist u wanneer het periodiek onderhoud van uw CV ketel professioneel wordt uitgevoerd, dat u jaarlijks tot wel 300 Euro op uw stookkosten bespaart? De afgelopen jaren is ons installatiebedrijf Veldhoven uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf Veldhoven.

Monteur installatiebedrijf Veldhoven nodig? Bel: 040 – 400 2876