Installatiebedrijf Eindhoven met unieke 24 uurs service

CIT- Service Eindhoven lost een installatie probleem snel voor u op

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf Eindhoven dat u wel snel kan helpen? Neem dan beslist contact op installatiebedrijf CIT – Service Eindhoven. Wanneer u vroeg belt komt een van onze allround monteurs dezelfde dag nog langs. CIT– Service Eindhoven is een innovatief installatiebedrijf Eindhoven dat beschikt over een gemotiveerd team allround monteurs. Elke monteur van ons innovatieve Installatiebedrijf in Eindhoven is allround heeft vele jaren ervaringen op het gebied van installatietechniek in de ruimste zin van het woord.

Onverwacht een installatiebedrijf Eindhoven nodig?

Heeft u onverwacht en vooral snel een installatiebedrijf in de regio Eindhoven nodig, omdat uw CV ketel niet aan wil slaan of een ventilator in de badkamer het niet meer doet? Dan is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Wat de oorzaak van het probleem ook is onze ervaren monteurs helpen u graag en lossen het probleem snel voor u op.

Wanneer u contact opneemt met ons installatiebedrijf Eindhoven wordt u rechtstreeks met een van onze monteurs doorverbonden. Geef duidelijk aan wat het probleem is, want zeker wanneer het buiten vriest, is het van belang dat u kunt beschikken over een CV installatie die het doet. Onze monteur zal een dergelijke reparatie met voorrang behandelen.

Dit betekent overigens niet dat minder urgente reparaties of verbeteringen zoals een nieuwe douchekop, vervangen van een kraan, het verleggen van een gas- of waterleiding of vernieuwen deel sanitair niet binnen 24 uur gedaan worden. Ook voor dit soort reparaties en verbeteringen bieden wij een 24 uurs service.

Periodiek onderhoud CV ketel ook verplicht voor uw verzekering?

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen stellen jaarlijks onderhoud CV ketel als voorwaarde voor de brandverzekering. Controleer of deze voorwaarde ook in uw brandverzekering staat. Wanneer u bij brand dit niet kunt aantonen ontstaan er onherroepelijk problemen over de vergoeding van de brandschade door de verzekering. Overigens wist u dat periodiek onderhoud CV ketel u jaarlijks tot wel € 300, – op uw stookkosten bespaart? Bovendien gaat uw CV ketel jaren langer mee, omdat beginnende problemen door de CV monteur van ons installatiebedrijf Eindhoven al in een vroeg stadium worden aangepakt.

Snel monteur installatiebedrijf Eindhoven nodig? Bel: 040 – 400 2876