Installateur Eindhoven CIT – Service Eindhoven

Installatietechniek op het gebied van gas sanitair verwarming water

Op zoek naar een allround installateur Eindhoven? CIT – Service Eindhoven is een installatiebureau in de regio Eindhoven dat u kunt inschakelen voor installatie werkzaamheden op het gebied van gas, sanitair, verwarming en water. Onze allround monteurs helpen u in principe dezelfde dag nog wanneer u voor 9.00 uur belt. Wanneer u contact opneemt met CIT – Service Eindhoven wordt u rechtstreeks in contact gebracht met de installateur Eindhoven die u komt helpen. Tijdens het telefoongesprek zal hij enkele gerichte vragen aan u stellen, zodat hij weet welke materialen hij beslist bij zich moet hebben om u te kunnen helpen. Tevens maakt hij direct een afspraak met u, zodat u weet wanneer hij bij u langs komt.

Grote verscheidenheid aan werkzaamheden

Elke installateur Eindhoven van CIT – Service Eindhoven is breed georiënteerd qua vakgebied. U kunt ons daarom inschakelen voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het vervangen van een mengkraan, het verleggen van gas- en waterleidingen, vernieuwen van sanitair zoals een toilet, vervangen van een ventilator etc. Maar ook kunt u onze monteurs inschakelen voor het repareren van uw CV ketel of het installeren van een nieuwe radiator. CIT – Service Eindhoven is van oudsher een installatiebureau dat gespecialiseerd is in verwarmingen. De letters CIT staan dan ook voor CV Installatie Techniek.

24/7 spoedlijn installateur Eindhoven CIT – Service Eindhoven

Wanneer u een calamiteit heeft als een CV ketel die niet aan wil slaan, een gesprongen waterleiding, lekke gasleiding of een verstopping van uw gootsteen of toilet. Dan kunt u ons 7 dagen per week inschakelen om het probleem voor u op te lossen. Wij zorgen er voor, dat er altijd een installateur Eindhoven voor onze klanten beschikbaar is. Wel berekenen wij voor ’s avonds en in het weekend een toeslag.

Snel een installateur Eindhoven nodig? Bel: 040 – 400 2876