Gootsteen verstopt Eindhoven? Bel: CIT – Service Eindhoven

De loodgieter van CIT – Service Eindhoven helpt u direct

De meeste huishoudens maken het in hun leven allemaal wel een keertje mee namelijk een gootsteen verstopt Eindhoven. Voordat u de hulp in gaat roepen van een loodgieter van CIT – service adviseren wij u om het eerst zelf proberen op te lossen.

Gootsteen verstopt Eindhoven | Wat kunt u zelf proberen?

  1. Wanneer er water in de wasbak blijft staan betekent dit dat deze verstopt is. De meest effectieve methode is de ouderwetse ontstopper. De rode zuignap met hieraan een houten steel. Wanneer u veel zuigkracht kunt ontwikkelen zal in veel gevallen de verstopping worden opgelost. Echter de praktijk leert, dat deze ook weer snel dichtslibt wanneer u geen verdere actie onderneemt.
  1. Maak na het oplossen van de verstopping de zwanenhals in het keukenkastje voorzichtig los. Plaats voordat u dit doet eerst een emmer of teiltje onder de zwanenhals, want er zal ongetwijfeld water naar beneden komen. Controleer of er geen vuilresten in de zwanenhals zitten. Indien ja, verwijder deze en maak de zwanenhals weer vast.
  1. Wanneer u met een ontstopper de verstopping heeft verholpen doe dan gedurende één week elke dag de gootsteen doorspoelen met een combinatie van soda en kokend water. Het resultaat is, dat de plak aan de binnenzijde van de afvoer loslaat. Na één week intensief doorspoelen blijft u dat één keer per week doen. U hoeft niet bang te zijn voor het milieu, want soda is een 100% natuurproduct.

Wanneer dit niet lukt, adviseren wij u om contact op te nemen met de loodgieter van CIT – service. Wellicht dat hij nog een bruikbare tips heeft om de gootsteen verstopt Eindhoven op te lossen. Gebruik beslist geen chemische ontstoppingsmiddelen voor uw gootsteen. Niet alleen zijn ze slecht voor het milieu, maar wanneer een verstopping niet is verholpen zien we in veel gevallen ‘verkalking’ en aantasting van de afvoerleidingen. Het gevolg is dat een complete afvoerleiding vernieuwd dient te worden.

Gootsteen verstopt Eindhoven? Bel direct: 040 – 400 2876