Gootsteen ontstoppen Eindhoven bel CIT – Service Eindhoven

Wees terughoudend met chemische ontstoppingsmiddelen

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens meegemaakt. De gootsteen is verstopt. Meestal is dat een gevolg van vuil, haren, etensresten en vetten die zich vastgekoekt hebben in de zwanenhals of in een bocht aan de wand van de afvoerbuizen. Het meest gebruikte en milieuvriendelijkste hulpmiddel voor een gootsteen ontstoppen Eindhoven is net als in de rest van Nederland de bekende gootsteen ontstopper. Die bestaat uit een houten steel en rode zuignap. Vaak blijkt deze oplossing goed te werken. Wanneer de verstopping is verholpen vergeet dan niet om de leiding met warm water uit de kraan en soda na te spoelen. Dit voorkomt dat de gootsteen binnen afzienbare tijd weer gaat dichtslibben.

Gootsteen ontstoppen Eindhoven met ontstoppingsmiddelen

Wanneer u de gootsteen niet ontstopt krijgt met een gootsteen ontstopper blijven er twee mogelijkheden over om de verstopping op te lossen. Controleer of de verstopping in de zwanenhals zit. Plaats eerst een emmer onder de zwanenhals voordat u deze losdraait. Door deze in zijn geheel los te draaien kunt u een eventuele verstopping met beleid voorzichtig verwijderen. Zit de verstopping verderop in de afvoer, dan kunt u kiezen voor een ontstoppingsmiddel dat u bij veel winkels kunt kopen. Wij ontraden dit ten zeerste, omdat ontstoppingsmiddelen chemisch middelen zijn. Ze zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar in combinatie met andere middelen soms ook desastreus voor uw leidingen. Helaas worden wij dagelijks met de gevolgen van chemische ontstoppingsmiddelen geconfronteerd.

CIT – Service Eindhoven voor professioneel gootsteen ontstoppen Eindhoven

Elke monteur van CIT – Service Eindhoven krijgt enkele keren per week te maken met de gevolgen van een niet geslaagde poging om met een chemisch ontstoppingsmiddel een gootsteen verstopping te verhelpen. In vrijwel alle situaties slagen zij erin om de gootsteen verstopping duurzaam op te lossen. Heeft u een hardnekkige gootsteenverstopping?

Voor gootsteen ontstoppen Eindhoven belt u telefoon 040 – 400 2876