CV service Eindhoven bij CIT – Service Eindhoven 24/7

Bij CIT – service Eindhoven zit u als klant er altijd warmpjes bij

Zonder ons zelf op de spreekwoordelijke borst te kloppen durven wij te stellen dat onze klanten er altijd warmpjes bijzitten, wanneer zij gebruik maken van onze CV service Eindhoven. En mocht zich onverhoopt een calamiteit voordoen, zoals een CV ketel die niet op wil starten, dan zorgen wij er voor dat dit snel het geval is. Uit recent klantenonderzoek blijkt, dat meer dan 99% van klanten die bij ons een CV service Eindhoven contract hebben vele jaren zonder klachten gebruik maken van hun verwarmingsinstallatie. Bij 3 klanten die wel last van een calamiteit hadden bleek 2 keer een tekort aan water de oorzaak te zijn en bij één klant een kapotte printplaat. Vermoedelijke oorzaak onweer. Dit onderzoek toont aan hoe belangrijk het is dat u jaarlijks periodiek onderhoud laat plaatsvinden.

De CV service Eindhoven van CIT – Service Eindhoven is onze kracht

CIT – service is het adres in Eindhoven voor professioneel en merkonafhankelijk advies, aankoop, installatie, periodiek onderhoud en reparatie van uw CV ketel. Ons bedrijf beschikt in Eindhoven niet over een winkel waar u een CV ketel kunt kopen. Waarom niet zult u zich wellicht afvragen? Een winkel huren/kopen werkt prijsopdrijvend. Daar geloven wij niet in. Wij bieden daarom een unieke CV service Eindhoven aan. Onze CV monteur Eindhoven komt naar u toe om belangrijke criteria in kaart te brengen.

  • Hoeveel kubieke meter moet er verwarmd worden?
  • Wat zijn uw persoonlijke woonwensen?
  • Wat voor soort huis heeft u? Een rijtjes woning stookt voordeliger dan een villa.

Wanneer dat in kaart is gebracht weet onze CV monteur Eindhoven hoe groot de capaciteit van uw CV ketel moet zijn. Op basis hiervan krijgt u van hem een onafhankelijk advies dat bij deze criteria aansluit. Wij zijn namelijk merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels! Samen met u kiezen we de A-merk CV ketel uit die binnen uw budget past. Wanneer u uw voorkeur heeft aangegeven ontvangt u van ons een offerte inclusief installatie en periodiek onderhoud door een professionele CV monteur Eindhoven.

Kies de CV service Eindhoven van CIT – Service Eindhoven die bij u past

CIT – service Eindhoven kunt u inschakelen voor professioneel en merkonafhankelijk advies, aankoop, installatie, periodiek onderhoud en reparatie van uw CV ketel Eindhoven.

Voor CV service Eindhoven belt u 040 – 400 2876