CV onderhoud Eindhoven voor verwarmen zonder zorgen

U bespaart jaarlijks tot wel 300 Euro op uw stookkosten

U bespaart met periodiek CV onderhoud Eindhoven jaarlijks € 300 uit op uw stookkosten. Daarnaast gaat uw CV ketel, bij normaal gebruik, vele jaren langer mee en is de kans op storingen nihil. Dit is wat men noemt een echte win-win situatie. Voorwaarde is natuurlijk wel, dat het CV onderhoud door een CV monteur Eindhoven van een gespecialiseerd bedrijf als CV Installatie Techniek – service gebeurt. Waarom? Elke CV monteur van CIT – service heeft vele jaren ervaring en stelt uw CV ketel volgens de laatste milieu richtlijnen van de CV ketel fabrikant af. Op deze wijze wordt het optimale rendement uit uw CV ketel gehaald en het milieu zo min mogelijk belast.

CV onderhoud Eindhoven bespaart tot wel 300 Euro per jaar

Hoe is het mogelijk dat u dankzij CV onderhoud Eindhoven tot wel € 300, – per jaar kunt besparen op uw stookkosten? De verklaring is eenvoudig. Wanneer een CV ketel gedurende 6 maanden intensief heeft gebrand, ontstaat er als gevolg van temperatuur verschillen aanslag, die neervalt op de branders. De branders kunnen hierdoor niet meer optimaal branden. Net als bij een auto dient de motor van een CV ketel periodiek nagekeken en afgesteld te worden voor optimaal gebruik. Doet u dat niet dan neemt het brandstofverbruik toe. Dat geldt zowel voor een auto als CV ketel. Ervaringscijfers tonen aan dat een schone CV ketel gemiddeld € 300, – minder verbruikt!

CV ketel gaat jaren langer mee en kans op storingen is nihil

Een CV ketel die jaarlijks wordt onderhouden en nagekeken gaat vele jaren langer mee, dan een ketel die niet wordt schoongemaakt en nagekeken. Een verkeerde verbranding van een CV ketel zorgt voor snelle slijtage en wanneer pakkingen niet op tijd worden vervangen zien we bij CV ketels vaak grote schade. Wat veel mensen vergeten is dat tijdens CV onderhoud Eindhoven eventuele problemen al in een vroeg stadium worden ontdekt en hersteld. Daarnaast is bij een CV ketel, die jaarlijks wordt onderhouden, de kans op storingen nihil. Zeker in de winter is een CV ketel storing geen pretje en dan hebben we het nog niet over de kosten voor een reparatie.

Kies voor CV onderhoud Eindhoven en verwarmen zonder zorgen

Goedkoop is duurkoop. Dat geldt ook wanneer u kosten denkt uit te sparen op CV onderhoud Eindhoven. Zeker wanneer die bij CIT – service minder dan de helft bedragen van alleen al de besparing op uw stookkosten. Bel voor CV onderhoud Eindhoven 040 – 400 2876.