CV ketel vervangen Eindhoven

Wat is de verstandigste keuze met het oog op de toekomst?

U heeft weer een storing met uw CV ketel gehad en de CV monteur heeft aangegeven dat uw CV ketel zijn langste tijd gehad heeft. Dit heeft u ook al gemerkt aan het verbruik. Dat is best behoorlijk gestegen. Wat moet u doen? Een CV ketel vervangen Eindhoven is niet langer vanzelfsprekend, omdat we in de naaste toekomst over moeten stappen naar een andere vorm van verwarming. Denk aan warmtepompen en zonnecollectoren. Ondanks subsidie blijken voor u de investeringskosten voor warmtepompen en zonnecollectoren niet haalbaar. Met dit probleem hebben veel gezinnen te maken. De vraag die wij dan ook regelmatig krijgen voorgelegd is of een nieuwe CV ketel nog steeds mag worden geplaatst?

Bestaande CV ketel vervangen Eindhoven is toegestaan

Een bestaande CV ketel vervangen Eindhoven is absoluut nog toegestaan. Veel gezinnen met een oudere CV ketel doen dat op grote schaal, omdat over enkele jaren gasgestookte CV ketels niet meer verkocht mogen worden. Zeker wanneer om budgettaire redenen alleen een nieuwe CV ketel een optie is kan men hier als gezin het beste voor kiezen. Ons advies is wel om dan te kiezen voor een nieuwe HR CV ketel. Hiermee bespaart u niet alleen op uw stookkosten, maar ook op het milieu. Dat geeft u de tijd om het komende decennium te gaan sparen voor een warmtepompinstallatie en/of zonnecollectoren.

CIT – Service Eindhoven is merkonafhankelijk dealer alle A-merk CV ketels

Voor een CV ketel vervangen Eindhoven bevelen wij installatiebedrijf CIT – service bij u aan. Wij zijn merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketel fabrikanten. Waarom alleen A-merk CV ketels? Wij gaan voor betrouwbare CV ketels die u het hoogste rendement kunnen bieden. Bovendien kunnen wij deze CV ketels inclusief montage en periodiek onderhoud voor scherpe prijzen aanbieden. Wanneer u voor ons kiest heeft u de zekerheid dat uw CV ketel volgens de richtlijnen van de fabrikant wordt geplaatst en jaarlijks onderhouden. Een zekerheid voor het komende decennium.

Ook uw CV ketel vervangen Eindhoven?

Wanneer u overweegt om uw CV ketel vervangen Eindhoven? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met de CV monteur van CIT – Service Eindhoven en bel 040 – 400 2876.