CV ketel Tilburg koopt u bij CV specialist CIT – service

Merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels in Tilburg

Waar moet u als particulier of bedrijf op letten wanneer u een nieuwe CV ketel Tilburg koopt? Het aanbod CV ketels is groot te noemen. Bovendien is de vraag gerechtvaardigd of u er nog wel verstandig aan doet om een nieuwe CV ketel te kopen. De overheid wil, om de milieudoelstellingen te halen, dat we de komende decennia over gaan schakelen naar andere vormen van verwarming. Denk hierbij aan warmtepompen en zonnecollectoren. Veel gezinnen schrikken echter van de aanschafkosten voor een warmtepompinstallatie in een bestaande woning. U moet dan al snel rekening houden met investeringskosten die tussen € 10.000,- en € 25.000,- liggen.

Liever energiezuinige HR CV ketel in dit stadium

Veel gezinnen en bedrijven geven er daarom de voorkeur aan om een energiezuinige HR CV ketel Tilburg te kopen. Op deze wijze levert men ook zijn/haar bijdrage aan het milieu en kan men rustig afwachten tot alle kinderziektes uit de bestaande warmtepompinstallaties zijn verdwenen. Bovendien is de kans groot dat de prijzen het komende decennium fors zullen gaan dalen en er nieuwe CV installaties op de markt komen. Zo is men bij sommige CV ketel fabrikanten al ver in de ontwikkeling van een CV ketel installatie die op stroom van zonnecollectoren loopt. Voor professioneel advies en aankoop van een HR CV ketel Tilburg bent u bij CIT – service aan het juiste adres.

Merkonafhankelijk dealer en eigen CV monteurs Tilburg

CIT – service heeft er bewust voor gekozen om er geen fysieke winkel op na te houden. Dat werkt alleen maar prijsopdrijvend. Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV ketel Tilburg komt een van onze CV monteurs bij u langs. Hij brengt in kaart wat uw persoonlijke woonwensen zijn en meet op hoeveel kubieke meters er daadwerkelijk verwarmd moeten worden. Wanneer dat duidelijk is weten we precies hoe groot de capaciteit van uw nieuwe CV ketel moet zijn. Als dat duidelijk is kunt u bij ons kiezen uit alle A-merken CV ketels, want wij hebben ons om een objectief advies te kunnen geven niet verbonden aan een specifiek merk. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, ontvangt u van ons een scherpe aanbieding inclusief montage en periodiek onderhoud. U zult in positieve zin verrast worden.

Op zoek naar een nieuwe CV ketel Tilburg?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met onze CV monteur 013 – 203 2465