CV ketel reparatie in de regio’s Eindhoven Tilburg

Storingsdienst CIT – service kunt u 7 dagen per week inschakelen

Niets is zo vervelend als een CV ketel die niet aan wil slaan of een storing geeft. Zeker wanneer het buiten koud is. De teams ervaren en vakbekwame CV monteurs van CIT – service in de regio Eindhoven en Tilburg staan 7 dagen per week voor u klaar wanneer u ons nodig heeft voor een CV ketel reparatie. Als particulier of bedrijf kunt u ons bellen voor het verhelpen van een storing. Voordat u contact met ons opneemt is het belangrijk dat u het volgende noteert:

 • Merk en type CV ketel
 • Storingscode die de CV ketel aangeeft

Elke CV monteur van CIT – service heeft voor een standaard CV ketel reparatie een grote voorraad materialen en onderdelen bij zich. Om echter te voorkomen dat uit een storingscode blijkt dat een bepaald onderdeel kapot is, kan hij dit direct meenemen.

Meer dan eens komt het voor, dat een storingscode door de bewoner zelf eenvoudig op afstand is op te lossen. Door het geven van aanwijzingen kan een CV ketel reparatie worden voorkomen. Veel voorkomende storingen worden namelijk veroorzaakt door een tekort aan water in de installatie, een eenmalig conflict in de CV ketel en een lege batterij thermostaat. Wanneer het probleem op deze wijze is op te lossen bespaart u de kosten van een CV ketel reparatie uit.

Een CV ketel reparatie wordt in principe dezelfde dag nog opgelost

Service en snelheid van handelen staan bij CIT – service centraal. Zeker wanneer het buiten vriest, is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Het koelt in huis snel af. Aan een CV storing Eindhoven zal elke CV monteur van CIT – service de hoogste prioriteit geven. Klanten die bij CIT – service een onderhoudscontract hebben gaan voor. De reden is, dat CV ketels die jaarlijks door ons onderhouden worden bijna geen storingen geven, omdat ze goed worden nagekeken en schoongemaakt. Wij gaan er vanuit dat u hier begrip voor heeft.

Bel voor CV ketel reparatie in regio Eindhoven telefoon: 040 – 400 2876
Voor CV ketel reparatie regio Tilburg belt u telefoon: 013 – 203 2465

Onze gegevens

 • CIT – Service Eindhoven
  Hugo van Der Goeslaan 2
  5613 LG Eindhoven

 • Eindhoven: 040 – 400 28 76

 • CIT – Service Tilburg
  Oude Rielseweg 11
  5032 SH Tilburg

 • Tilburg: 013 – 203 24 65

 • KvK nummer: 61169412

 • 24/7 bereikbaar
  Weekend spoedservice

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten, een spoedklus of wilt u een maatwerk offerte ontvangen? We staan u graag te woord op 040 – 400 28 76 (Eindhoven) of 013 – 203 24 65 (Tilburg).  Liever mailen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier contact opnemen.