CV ketel onderhoud Eindhoven Tilburg

Periodiek onderhoud CV ketel verdient zichzelf direct terug

Voor de veiligheid van uw gezin en de levensduur van uw CV ketel is het belangrijk dat u jaarlijks CV ketel onderhoud laat doen. Wanneer dat door een ervaren en vakbekwame monteur van CIT – service gebeurt, is de kans op een CV ketel storing nihil. Bovendien bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw stookkosten. Een CV ketel die tijdens het CV ketel onderhoud is schoongemaakt en volgens de laatste richtlijnen is afgesteld verbruikt minder energie. Bovendien gaat uw CV ketel vele jaren langer mee wanneer jaarlijks onderhoud plaatsvindt. Beginnende mankementen worden namelijk in een vroeg stadium gesignaleerd en opgelost. Dit voorkomt dat u te maken krijgt met grote problemen en reparaties die de CV ketel aantasten. Wist u dat een CV ketel die niet goed brandt, omdat deze niet jaarlijks wordt schoongemaakt 3 tot 5 jaar korter meegaat.

CIT – service doet CV ketel onderhoud in de zomermaanden

Het CV ketel onderhoud vindt bij voorkeur in de zomermaanden plaats. Dan kan onze vakbekwame cv monteur, zonder dat het in de woning onbehaaglijk wordt, de CV ketel schoonmaken en afstellen volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Wanneer er radiotorenknoppen zijn of zelfs complete radiatoren die vervangen moeten worden is dit het juiste moment om dat te laten doen. U bespaart sowieso voorrijkosten. U kunt bij CIT – service een aantrekkelijk jaarcontract afsluiten voor CV ketel onderhoud. Een jaarcontract geeft u de zekerheid, dat uw CV ketel jaarlijks goed wordt onderhouden en nagekeken. Wist u overigens dat veel brand- en inboedelverzekeringen jaarlijks onderhoud CV ketel verplicht stellen. Ons advies: Kijk de algemene voorwaarden van uw verzekering na. Anders krijgt u problemen met de schadevergoeding wanneer er brand is.

Afspraak maken voor professioneel CV Ketel onderhoud?

Doe dat bij voorkeur via ons contactformulier en geef aan welk merk / type CV ketel u heeft en wat het bouwjaar is. U ontvangt dan van ons een bevestiging. Geeft u de voorkeur aan telefonisch? Dat kan natuurlijk ook.

Bel voor CV ketel onderhoud in regio Eindhoven telefoon: 040 – 400 2876
Voor CV ketel onderhoud regio Tilburg belt u telefoon: 013 – 203 2465

Onze gegevens

 • CIT – Service Eindhoven
  Hugo van Der Goeslaan 2
  5613 LG Eindhoven

 • Eindhoven: 040 – 400 28 76

 • CIT – Service Tilburg
  Oude Rielseweg 11
  5032 SH Tilburg

 • Tilburg: 013 – 203 24 65

 • KvK nummer: 61169412

 • 24/7 bereikbaar
  Weekend spoedservice

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten, een spoedklus of wilt u een maatwerk offerte ontvangen? We staan u graag te woord op 040 – 400 28 76 (Eindhoven) of 013 – 203 24 65 (Tilburg).  Liever mailen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier contact opnemen.