CV ketel onderhoud Eindhoven

Periodiek onderhoud CV ketel verdient zichzelf direct terug

Voor de veiligheid van uw gezin en de levensduur van uw CV ketel is het belangrijk dat u jaarlijks CV ketel onderhoud Eindhoven laat doen. Wanneer dat door een ervaren en vakbekwame monteur van CIT – Service Eindhoven gebeurt, is de kans op een CV ketel storing nihil. Bovendien bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw stookkosten uit. Een CV ketel die tijdens het CV ketel onderhoud Eindhoven is schoongemaakt en volgens de laatste richtlijnen is afgesteld verbruikt minder energie. Bovendien gaat uw CV ketel vele jaren langer mee wanneer jaarlijks onderhoud plaatsvindt. Beginnende mankementen worden namelijk in een vroeg stadium gesignaleerd en opgelost. Dit voorkomt dat u te maken krijgt met grote problemen en reparaties die de CV ketel aantasten. Wist u dat een CV ketel die niet goed brandt, omdat deze niet jaarlijks wordt schoongemaakt 3 tot 5 jaar korter meegaat.

CIT – Service Eindhoven doet CV ketel onderhoud in de zomermaanden

CV ketel onderhoud Eindhoven vindt bij voorkeur in de zomermaanden plaats. Dan kan onze vakbekwame monteur, zonder dat het in de woning onbehaaglijk wordt, de CV ketel schoonmaken en afstellen volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Wanneer er radiotorenknoppen zijn of zelfs complete radiatoren die vervangen moeten worden is dit het juiste moment om dat te laten doen. U bespaart sowieso voorrijdkosten uit. U kunt bij CIT – service een aantrekkelijk jaarcontract afsluiten voor CV ketel onderhoud Eindhoven. Een jaarcontract geeft u de zekerheid, dat uw CV ketel jaarlijks goed wordt onderhouden en nagekeken. Wist u overigens dat veel brand- en inboedelverzekeringen jaarlijks onderhoud CV ketel verplicht stellen. Ons advies: Kijk de algemene voorwaarden van uw verzekering na. Anders krijgt u problemen met de schadevergoeding wanneer er brand is.

Afspraak maken CV Ketel onderhoud Eindhoven?

Wilt u een afspraak maken voor CV ketel onderhoud Eindhoven? Doe dat bij voorkeur via ons contactformulier en geef aan welk merk / type CV ketel u heeft en wat het bouwjaar is. U ontvangt dan van ons een bevestiging.