CV ketel installatie kopen?

Laat u altijd voorlichten door een merkonafhankelijk dealer

Uw huidige CV ketel installatie heeft al een paar keer een storing gegeven en is volgens de CV monteur die hem gerepareerd heeft aan vervanging toe. Repareren heeft gezien de te verwachten kosten de volgende keer geen zin meer. Wanneer u zich gaat oriënteren op de markt voor CV ketels win dan informatie en advies in bij een merkonafhankelijke dealer van A-merk CV ketel installaties. Doet u dat niet, dan krijgt u CV ketels aanbevolen van het merk waarvan een installatiebedrijf dealer is. Kortom een gekleurd en niet objectief advies. Kies daarom wanneer u in de regio’s Eindhoven of Tilburg woont als bedrijf of particulier voor een merkonafhankelijke CV ketel installatie specialist als CIT – service.

Waarom kiezen voor CIT-service als merkonafhankelijke dealer

CIT – service is niet alleen merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketel installaties. Wij zijn een full-service warmteservice specialist. Naast merkonafhankelijk advies kunt u bij ons voor een aantrekkelijke prijs ook een CV ketel installatie kopen en laten installeren volgens de richtlijnen van de CV ketelfabrikant. Ook kunnen wij voor u het periodieke onderhoud verzorgen en bij calamiteiten 7 dagen per week de diensten van onze 24/7 storingsdienst aanbieden. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in de regio’s Eindhoven of Tilburg. Dit is het grote voordeel, wanneer u als particulier of bedrijf in zee gaat met een full-service warmteservice specialist als CIT – service.

Merkonafhankelijk advies voor een A-merk CV ketel installatie

Wanneer u overweegt om een nieuwe CV ketel installatie te gaan kopen neem dan voor een merkonafhankelijk advies telefonisch contact met ons op. Onze CV monteur komt dan bij u langs om, op basis van de inhoud van uw woning én uw persoonlijke wensen, vast te stellen welke capaciteit uw CV ketel installatie moet hebben. Op basis hiervan worden de best passende CV ketel installaties aangedragen.

Bel voor een maatwerk CV ketel installatie advies in de regio Eindhoven tel. 040 – 400 2876
Voor een maatwerk CV ketel installatie advies regio Tilburg belt u tel. 013 – 203 2465

Onze gegevens

 • CIT – Service Eindhoven
  Hugo van Der Goeslaan 2
  5613 LG Eindhoven

 • Eindhoven: 040 – 400 28 76

 • CIT – Service Tilburg
  Oude Rielseweg 11
  5032 SH Tilburg

 • Tilburg: 013 – 203 24 65

 • KvK nummer: 61169412

 • 24/7 bereikbaar
  Weekend spoedservice

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten, een spoedklus of wilt u een maatwerk offerte ontvangen? We staan u graag te woord op 040 – 400 28 76 (Eindhoven) of 013 – 203 24 65 (Tilburg).  Liever mailen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier contact opnemen.