CV installatie Eindhoven inclusief installatie

Kies voor aanschaf en onderhoud CV installatie voor CIT – service Eindhoven

Kies voor advies, reparatie en periodiek onderhoud van uw CV installatie Eindhoven voor een bedrijf als CIT –service. Als verwarmingsspecialist zijn wij al vele jaren merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels in de regio Eindhoven. Wanneer uw CV ketel aan vervanging toe is en u ons inschakelt voor advies, dan heeft u de garantie dat dit advies bij ons niet gekleurd is. Ons verwarmingsbedrijf heeft er namelijk bewust voor gekozen om zich niet te binden als dealer aan een of enkele merken. Wij willen u als klant een keuze laten maken uit alle A-merk CV ketels, die op de Nederlandse markt worden aangeboden.

Scherpe all-in prijzen voor aankoop en onderhoud CV installatie Eindhoven

Wanneer u CIT – service uitnodigt voor een advies CV installatie Eindhoven gaan wij als volgt te werk. Eerst brengen wij in kaart aan de hand van metingen hoeveel m3 verwarmd dient te worden en wat uw persoonlijke woonwensen zijn. Ook wordt rekening gehouden in wat voor soort woning u woont (Flat, 2/1 kap of vrijstaand). Dan weten wij exact hoe groot de capaciteit van uw CV ketel moet zijn. Op basis van deze gegevens en het beschikbare budget krijgt u van onze monteur een of meerdere merken en types CV ketels geadviseerd. De prijs die wij aanbieden is een all-in prijs dus inclusief montage.

Periodiek onderhoud, service en voorrang bij calamiteiten

Wanneer u voor uw CV installatie Eindhoven een CV ketel bij CIT – service koopt profiteert u van tal van voordelen. Allereerst weet u dat de CV ketel op de juiste wijze is geïnstalleerd. U kunt het jaarlijks periodiek onderhoud door ons laten verzorgen en 7 dagen per week gebruik maken van onze 24 uurs service. Mocht zich na verloop van vele jaren ooit een calamiteit voordoen krijgt u voorrang, omdat u de CV ketel bij ons heeft gekocht.

Advies onderhoud of reparatie CV installatie Eindhoven?

Vragen of problemen met uw CV installatie Eindhoven? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact op met een allround CV monteur van CIT – Service Eindhoven en bel: 040 – 400 2876.