CV installateur Tilburg voor advies, onderhoud en reparatie

CIT – Service Tilburg is merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV – ketels

Op het gebied van centrale verwarming kan elke CV installateur Tilburg van CIT – service u in de ruimste zin van het woord van dienst zijn. Of het nu gaat om advies, periodiek onderhoud, het duurzaam verhelpen van een storing of de aankoop van een CV ketel. Bij CIT – service Tilburg heeft u de garantie dat periodiek onderhoud en reparaties volgens de strengste richtlijnen van alle A-merk CV ketel fabrikanten worden uitgevoerd. Tevens heeft u bij ons de zekerheid, dat u een volkomen onafhankelijk en professioneel advies krijgt wanneer u een nieuwe CV ketel gaat kopen. In tegenstelling tot de meeste aanbieders van CV ketels in Tilburg is CIT – service merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels. Bij ons loopt u niet het risico dat u een gekleurd advies krijgt, omdat een dealer jaarlijks een bepaald aantal CV ketels moet verkopen om voor een bonus in aanmerking te kopen. De werkwijze van elke CV installateur Tilburg is er op gericht dat u de HR CV ketel koopt die bij uw woning past.

Werkwijze van een CV installateur Tilburg

Wanneer u van plan bent om een nieuwe CV ketel te kopen komt een CV installateur Tilburg van CIT – service Tilburg naar u toe. Waarom? Om u een professioneel en passend advies te kunnen geven moet duidelijk zijn hoeveel kubieke meter er verwarmd dient te worden. Tevens moet gekeken worden wat voor soort woning het betreft. Een rijtjes woning heeft een CV ketel met minder  capaciteit nodig dan een vrijstaande woning. De warmteoverdracht is daar hoger. Daarnaast zijn uw persoonlijke woonwensen en het gebruik van uw woning van belang.  Denk hierbij aan een slaapkamer die gebruikt wordt als kantoor aan huis. Die moet namelijk anders verwarmd worden. Als dat goed in kaart is gebracht ontvangt u een maatwerk advies, dat vanzelfsprekend gebaseerd is op uw budget. Vaak zijn dat CV ketels van verschillende merken. Samen met u kijken we of er aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Waarom te veel betalen als het niet hoeft. Onze prijzen zijn inclusief montage en onderhoud!

Advies, aankoop, periodiek onderhoud en verhelpen storing

U kunt elke allround CV installateur Tilburg van CIT – Service Tilburg 7 dagen per week inschakelen voor advies, aankoop, periodiek onderhoud en het verhelpen van CV ketel storingen.

CV installateur Tilburg nodig? Bel direct: 013 203 2465

U wordt snel geholpen