CV installateur Eindhoven van CIT – service Eindhoven

Voor advies, installatie, onderhoud en reparatie CV installaties

Elke CV installateur Eindhoven van CIT – service is allround en beschikt over vele jaren werkervaring op het gebied van advies, installatie, onderhoud en reparatie van CV installaties. Zij kunnen u voor elke hulpvraag aangaande CV installaties van dienst zijn. Wij onderscheiden de volgende diensten:

24/7 Spoedlijn CV installateur Eindhoven

Ons team CV installateurs staat bij calamiteiten 7 dagen per week voor u klaar. Onder een calamiteit verstaan we zaken als: een CV ketel die niet aan wil slaan, een lekke radiator of radiatorleiding. In dit soort situaties wordt u direct geholpen door de CV installateur Eindhoven die op dat moment dienst heeft. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u rechtstreeks de CV installateur Eindhoven aan de lijn die u komt helpen. Noteer voordat u ons belt eerst het merk en type van uw CV ketel en de code die de ketel weergeeft. Op basis van deze informatie weet de dienstdoende CV installateur Eindhoven wat voor soort storing het is en welke specifieke materialen hij eventueel mee moet nemen. In een aantal gevallen kan de CV installateur u op afstand helpen, omdat de code aangeeft dat er te weinig water in de CV installatie zit. Dit probleem komt verrassend vaak voor en kunt u zelf eenvoudig verhelpen.

Advies installatie en onderhoud CV ketel

Voor advies, installatie en onderhoud plant onze CV installateur Eindoven in overleg met u een vaste afspraak in. Voor merkonafhankelijk advies over een CV ketel zal onze cv monteur metingen moeten verrichten en in kaart moeten brengen wat uw woonwensen zijn. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte inclusief montage en onderhoud. Voor installatie van een nieuwe CV ketel of radiatoren geldt hetzelfde. Periodiek onderhoud wordt door CIT – Service Eindhoven uitgezonderd calamiteiten bij voorkeur in de zomermaanden gedaan.

Afspraak maken met CV installateur Eindhoven

Wilt u een afspraak maken met onze CV installateur Eindhoven? Neem dan rechtstreeks contact op met de CV installateur van CIT – Service Eindhoven en bel telefoonnummer: 040 – 400 2876.