Afvoer verstopt Eindhoven? Wij lossen het snel voor u op

Niets is zo vervelend als een verstopte afvoer

Een afvoer verstopt Eindhoven is op zijn zachts gezegd vervelend te noemen. Zeker wanneer het ’s avonds of in het weekend gebeurt. Vaak zien we bij tweeverdieners dat ’s avonds de afvoer verstopt raakt. Voordat u de hulp van de loodgieter Eindhoven van installatiebedrijf CIT – service inroept adviseren wij u om zelf te proberen de verstopping met een traditionele gootsteen ontstopper (houten steel met rood rubberen zuignap) op te lossen. U kunt deze kopen bij elke supermarkt. Met grote regelmaat horen wij dat dit lukt. Wanneer het gelukt is met soda en kokend water regelmatig de afvoer doorspoelen. Het vet dat zich heeft afgezet aan de binnenzijde van de afvoer wordt dan afgebroken en opgelost.

Een verstopte afvoer nooit met chemische middelen oplossen

Voor het oplossen van een afvoer verstopt Eindhoven kunt u in supermarkten, bij drogisten en op het internet een groot aantal chemische middelen kopen voor het ‘verhelpen’ van een verstopte afvoer in Eindhoven. Wees hier zeer terughoudend mee, want wij worden helaas dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van chemische ontstoppingsmiddelen. Onze loodgieters maken het gemiddeld één keer per maand mee, dat een afvoer volledig is vastgekoekt. Dan wel een deel van de afvoer als het ware is weggevreten door een of meer chemische middelen die gebruikt zijn. Wanneer de afvoer verstopt Eindhoven niet opgelost kan worden met een gootsteen ontstopper bel ons. Ongeacht welk tijdstip lossen wij de verstopping voor u op.

Hoe verklein ik de kans op een afvoer verstopt Eindhoven?

Voorkomen is beter dan genezen is een gezegde. Dat geldt ook voor uw afvoer. Plaats in het afvoerputje van uw gootsteen een zeefje. Dat houdt veel etensresten tegen. Spoel zo min mogelijk jus of vet door uw gootsteen en maak vette borden en pannen eerst schoon met een keukenrol. Deze verbeterpunten helpen enorm. Raakt uw afvoer toch verstopt dan kunt u onze loodgieter 7 dagen per week bellen op telefoonnummer: 040 – 400 2876.